Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 70 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

У рамках робочої поїздки на Вінниччину Олексій Рева зустрівся з Начальником Вінницької обласної військової адміністрації Сергієм Борзовим.

Переглядів: 111
24.04.2024 - 16:50

Важливі питання підтримки та потреби внутрішньо переміщених осіб обговорив з Начальником Вінницької ОВА Сергієм Борзовим.

На сьогодні в області знайшли тимчасовий прихисток 1100 мешканців Бахмуту та Бахмутської громади. І основне для кожного, хто переїхав з охоплених війною населених пунктів, є вирішення питання – забезпечення житлом. Маємо попередні домовленості з паном Сергієм щодо виділення земельної ділянки на території Вінницької області для потенційного будівництва житла для наших мешканців. Мова йде як про місця для тимчасового проживання, так і соціальне житло, де люди, можуть перебувати упродовж більш тривалого періоду.

Для категорії ВПО на Вінниччині запроваджується ряд соціально важливих ініціатив, тож є потреба в постійній актуалізації інформації, отриманні різного роду роз’яснень тощо. З огляду на це звернувся з проханням до Начальника ОВА ввести в склад Ради ВПО при облдержадміністрації представника від Бахмутської громади для посилення комунікації між владою та переселенцями, сприяння соціальній інтеграції наших жителів в нові реалії життя у громадах.

Також в ході зустрічі обговорили питання гуманітарної допомоги землякам. Щиро вдячний Сергій Борзов - голова Вінницької ОДА за конструктивну розмову, готовність до співпраці та допомогу у вирішенні нагальних питань жителів Бахмутської громади.

_1_2_3_4