Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 86 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Підготовка до НМТ триває

Переглядів: 84
22.04.2024 - 16:41

В освітній локації «З Бахмутом у серці. Полтава» відбулася чергова консультація з української мови, присвячена підготовці до національного мультипредметного тесту (НМТ). Цього разу учні повторили частини мови, їхні морфологічні ознаки та можливі синтаксичні ролі.

Вчитель української мови детально пояснив особливості кожної частини мови, звертаючи увагу на їхні морфологічні характеристики та можливі функції в реченні. Окремо були розглянуті незмінювані іменники, адже саме з ними учні часто мають певні труднощі. Наприклад, з’ясували, що слово «НАТО» належить до середнього роду, хоча в перекладі з англійської мови воно означає «Північно - атлантична договірна організація».

Консультації з української мови в рамках підготовки до НМТ проводяться щомісячно. Усі охочі старшокласники можуть долучитися до живого спілкування з кваліфікованими вчителями та удосконалити свої знання.

За інформацією Управління освіти Бахмутської міської ради.

 

В освітній локації «З Бахмутом у серці. Полтава» відбулася чергова консультація з української мови, присвячена підготовці до національного мультипредметного тесту (НМТ).