Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 102 гостя.

Верховна рада України

Перемоги на міжнародних змаганнях

Переглядів: 87
22.04.2024 - 16:35

Минулого тижня вихованці КДЮСШ № 1 Бахмутської міської ради продемонстрували свою майстерність та вибороли нагороди на двох престижних турнірах з сумо.

На Кубку Європи з сумо в м. Сувалки (Польща) серед шести країн у загальнокомандному заліку перше місце посіла збірна України. Свій значущий внесок у це досягнення зробили бахмутські сумоїсти.

Єлизавета Моренко здобула перше місце у ваговій категорії +80 кг та абсолютну першість.

Успішно виступив Іван Буторін, який посів друге місце у ваговій категорії +77 кг та третє місце серед молоді в абсолютній ваговій категорії.

Софія Рудковська стала чемпіонкою серед молоді до 21 року у ваговій категорії +73кг та третьою в абсолютній ваговій категорії, а також посіла третє місце серед дорослих у ваговій категорії + 73 кг та в абсолютній першості – п’яте місце.

Досягнення спортсменів стали можливими завдяки їх наполегливій праці та тренерів-викладачів Олега Реви, Костянтина Статівкіна та Ольги Митник.

Міжнародний турнір з сумо «Кубок Бранедбурга» (Німеччина), який зібрав близько 200 учасників з різних країн світу, також приніс перемоги бахмутянам. Іван Буторін став чемпіоном у ваговій категорії 77 кг серед дорослих та посів п’яте місце в абсолютному заліку. Аліна Миронович здобула бронзу серед дорослих в абсолютному заліку та стала п’ятою у ваговій категорії 55 кг.

Спортсменів підготували тренери-викладачі Олег Рева та Ольга Митник.

За інформацією Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.

Минулого тижня вихованці КДЮСШ № 1 Бахмутської міської ради продемонстрували свою майстерність та вибороли нагороди на двох престижних турнірах з сумо.Минулого тижня вихованці КДЮСШ № 1 Бахмутської міської ради продемонстрували свою майстерність та вибороли нагороди на двох престижних турнірах з сумо.Минулого тижня вихованці КДЮСШ № 1 Бахмутської міської ради продемонстрували свою майстерність та вибороли нагороди на двох престижних турнірах з сумо.Минулого тижня вихованці КДЮСШ № 1 Бахмутської міської ради продемонстрували свою майстерність та вибороли нагороди на двох престижних турнірах з сумо.Минулого тижня вихованці КДЮСШ № 1 Бахмутської міської ради продемонстрували свою майстерність та вибороли нагороди на двох престижних турнірах з сумо.Минулого тижня вихованці КДЮСШ № 1 Бахмутської міської ради продемонстрували свою майстерність та вибороли нагороди на двох престижних турнірах з сумо.