Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 76 гостей.

Презедент України

Вільна, окрилена, незалежна, амбітна

Переглядів: 404
11.04.2024 - 14:30

Проєкт «ВОНА» (Вільна, Окрилена, Незалежна, Амбітна) реалізується Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні UNFPA Ukraine за підтримки уряду Великої Британії та Бюро гуманітарної допомоги USAID. Цей кар’єрний та бізнес-хаб надає жінкам, які постраждали від домашнього чи гендерно зумовленого насильства, або перебувають у групі ризику, можливість розвивати свій професійний потенціал та здобути фінансову спроможність.

10 квітня у Львові для активних бахмутянок відбулася друга жіноча зустріч-натхнення в рамках проєкту «ВОНА». Під час заходу обговорили важливі питання самореалізації та материнства, обмінялися досвідом та ідеями для бізнесу. Експерти надали учасницям цінні поради щодо пошуку балансу та гармонії в житті, а також допомогли розібратися, як залишатися вірною собі в складних обставинах.

Проєкт «ВОНА» також пропонує допомогу у визначенні кар’єрних цілей, онлайн-курси та тренінги, психологічну підтримку та багато іншого.

Такі зустрічі в бізнес-хабі «ВОНА» будуть відбуватися двічі на місяць – кожну другу та четверту середу, з 17.00 до 19.00.

 

10 квітня у Львові для активних бахмутянок відбулася друга жіноча зустріч-натхнення в рамках проєкту «ВОНА». 10 квітня у Львові для активних бахмутянок відбулася друга жіноча зустріч-натхнення в рамках проєкту «ВОНА». 10 квітня у Львові для активних бахмутянок відбулася друга жіноча зустріч-натхнення в рамках проєкту «ВОНА». 10 квітня у Львові для активних бахмутянок відбулася друга жіноча зустріч-натхнення в рамках проєкту «ВОНА». 10 квітня у Львові для активних бахмутянок відбулася друга жіноча зустріч-натхнення в рамках проєкту «ВОНА».

Останні статті на сайті